BedriftenRaufoss Water & Gas AS er et helejet daterselskab af den Hollandske industrigruppe Aalberts Industries NV.

Virksomhedens hovedprodukt er ISIFLO Messingkoblinger til samling af rør inden for vand- og gasforsyning. Raufoss Water & Gas AS ejer brandet "ISIFLO", som er en af de stærkeste mærker indenfor Europas vand-, afløbs- og gasdistributionsnet.

ISIFLO er markedsleder inden for sit segment i Skandinavia, Tyskland og Frankrike. Virksomheden har egne datterselskaper i Sverige, Tyskland og Frankrig. RWG gruppen har 120 ansatte og en årlig omsætning på ca. 350 MNOK.

Vore produkter er ISIFLO Messingkoblinger, ISIFLO Stikl.ventiler, ISIFLO Universal garniturer, ISIFLO Dæksler, ISIFLO Gevindfittings, ISIFLO Anboringssystem, ISIFLO Duktilgods, og ISIFLEX, samt salg- og markedsføring af BF Kombikobling, VonRoll jetkoblinger.

Egen udviklingsafdeling, stærk markedsafdeling, god materiale kompetance og tilgang til omfattende testning gør at Raufoss Water & Gas AS er din bedste medspiller!

Det er også en stor glæde for os at kunne informere om vore nye tiltag på Isiflo produktprogrammet;
Isiflo Sprint og Isiflo Flexi Adapter.

Disse produktgrupper repræsenterer vor nye og store satsning på koblingsprodukter i komposit materiale.
Etter mange års udvikling af kompositmaterialet, koncepter, prosesser og ikke mindst produktene er vi nu klar til at indtroducere disse i markedet. Udviklingsarbejdet har vært gennemført i tæt samarbejde mellem vor egen udviklingsafdeling og med eksperter fra råvareproducent, institutter, nationale som internationale til lokale producenter af plastprodukter. Disse produktgrupper er testet og kvalificeret efter alle normer og standarder som også er gældende for vores ISIFLO messingkoblinger. Gennem dette vil I som kunde sikres et kvalitetsprodukt tilpasset fremtidens behov.

Konsept
Raufoss Water & Gas AS skal skabe værdier gennem udvikling og leverancer af miljøvenlige produkter med høj kvalitet til kundernes krav indenfor vand-, afløbs- og gasdistributionsnettet.  

Kvalitet & miljø
Raufoss Water & Gas AS har ISO 14001:2004 og ISO 9001 : 2000 godkendelser.

Kompetence
Vores salgs- og markedsafdeling skal sammen med vores udviklingsafdeling give dig størst mulig støtte i tekniske spørsmål omkring vores produkter og salgsbetingelser.

Dokumentation
Yderligere information om Raufoss Water & Gas AS finder du i vores produktbrochurer og på www.isiflo.com.

Udvikling
Egen udviklingsafdeling, materialekompetence og omfattende testning er en del af tilbuddet til vore kunder og samarbejdspartnere.

Produkstion
Raufoss Water & Gas AS ejer brandet ”ISIFLO” - som er en af de stærkeste mærker indenfor Europas vand-, afløbs- og gasdistributionsnet. Produktene blir produceret på vores nye fabrik i Raufoss Industripark.

Materialer
Isiflo bliver kun produceret i CW625N (Varmpresset afzinkningsbestandig - RA 455 messinglegering) som er vores egen afzinkningsbestandige legering!

International partner
I 2004 blev Raufoss Water & Gas AS et helejet datterselskab af den hollandske industrigruppe Aalberts Industries NV. Dette har styrket Isiflos position i Skandinavien og resten af Europa.

Rating
AAA rating for Raufoss Water & Gas AS.

www.aalberts.nl